HTML5, CSS3, JavaScript σε Drupal ή Django framework, ότι πιο τελευταίο trend υπάρχει στην τεχνολογία κατασκευής E-shop και ακολουθώντας πιστά τους διεθνείς αναγνωρισμένους κανόνες και standards W3C.

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο!

Η ομάδα της nxdpro solutions δεν αρκείται μόνο στην επιτυχή κατασκευή ιστοσελίδων και στην προώθηση ιστοσελίδων. Μεταξύ άλλων, έχει αναπτύξει το E-Commerce, μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία μεγαλώνει και εξελίσσεται μαζί σας, δίνοντας σας την ευελιξία που χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείρηση, όπως η δική σας. Το E-Commerce είναι σχεδιασμένο δίνοντας έμφαση στις κρίσιμες επιχειρησιακές λειτουργίες που είναι βασικές προκειμένου να απογειωθεί το κατάστημά σας.

Εύκολος και γρήγορος εντοπισμός!

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου E-Commerce σας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας φίλτρων για την απλούστερη κατηγοριοποίηση των προϊόντων σας. Πρόκειται για μια έξυπνη και αποτελεσματική αρχιτεκτονική -απαραίτητος παράγοντας για αποτελεσματική κατασκευή ιστοσελίδων- καθώς με την ελαχιστοποίηση των προϊοντικών κατηγοριών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ο επισκέπτης εντοπίζει εύκολα και γρήγορα το προϊόν που αναζητά, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες αγοράς προϊόντος και επιστροφής του επισκέπτη στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Κερδίζεται περισσότερες αγορές!

Ο έλεγχος της εμπορικής σας πολιτικής είναι πια στα χέρια σας! Με άλλα λόγια, επιλέγετε εσείς, χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις τα προϊόντα ή τις κατηγορίες προϊόντων τα οποία θέλετε να βάλετε σε προσφορά. Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνετε τον επισκέπτη αφενός να εντοπίσει την προσφορά χωρίς να χάνει χρόνο και αφετέρου τον προτρέπετε να προχωρήσει σε μια επιπλέον αγορά.

Φτιάξτε εσείς τη βιτρίνα σας!

Με το E-Commerce, εσείς επιλέγετε τα προϊόντα, τις προσφορές και τις εκπτώσεις που θέλετε να εμφανίζονται στην αρχική σελίδα. Εκμεταλλευτείτε την έξυπνη και ευέλικτη αυτή αρχιτεκτονική και ξεφύγετε από ένα «βαρετό» e-shop που θα έχει κάθε μέρα την ίδια βιτρίνα. Δείξτε σε όλους το εύρος των προϊόντων σας, αλλά και τις απόλυτα συμφέρουσες προσφορές και προτάσεις σας!

Εισαγωγή των προϊόντων σας εύκολα και απλά!

Το πρώτο βήμα για την ενεργοποίηση ενός e-shop είναι η καταχώρηση των προϊόντων, μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία. Με τα εργαλεία που έχει αναπτύξει η nxdpro solutions, θα μπορέσετε εύκολα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και κυρίως χωρίς σπατάλη χρόνου να περάσετε όλα σας τα προϊόντα -από Excel- στην πλατφόρμα του ηλεκτρονικού εμπορίου E-Commerce.

Tέλος τα ατελείωτα κλικ μέχρι επιτέλους να ολοκληρωθούν όλα τα βήματα αγοράς!

Το one page checkout δίνει την δυνατότητα στον πελάτη σας να ολοκληρώσει την αγορά μέσα από μόνο μια σελίδα ..εύκολα, γρήγορα και απλά! Δεν υπάρχει λόγος ο επισκέπτης του site σας να καθυστερήσει για να γραφθεί ως μέλος στο ηλεκτρονικό κατάστημά σας, να κουραστεί και να φύγει. Συμπληρώνει τα στοιχεία του, επιλέγει τρόπο πληρωμής και τρόπο αποστολής, πληρώνει και … αυτό ήταν!

Google Analytics

Το Google Analytics είναι το Απόλυτο Εργαλείο Μέτρησης Απόδοσης των παραγόντων που παίζουν ρόλο στην αποτελεσματικότητα του e-shop σας, καθώς οι δυνατότητές του δεν περιορίζονται μόνο στην πηγή προέλευσης του επισκέπτη. Το ευφυές αυτό εργαλείο εντοπίζει τυχόν τρωτά σημεία, όπως από πού φεύγουν οι επισκέπτες καθώς και το ποσοστό αγορών και εγκατάλειψης. Επιτρέψτε μας να διαβάσουμε σωστά αυτά τα στοιχεία και να απογειώσουμε τις πωλήσεις του e-shop σας!

Από το e-shopping στο social shopping!

Δημιουργούμε το δικό σας e-shop στο Facebook! Κάθε φορά που ο επισκέπτης κάνει like ή share σε ένα προϊόν στο ηλεκτρονικό κατάστημά σας στο Facebook, αυτομάτως το βλέπουν οι διαδικτυακοί του φίλοι, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να αναπαράγουν το like ή το share, να το δουν οι δικοί τους φίλοι να το αναπαράγουν και ούτω καθεξής. Υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του e-shop σας στο Facebook;

 

Κυριότερα χαρακτηριστικά :

 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Εύκολη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον στην ελληνική γλώσσα
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Αυτόματη ενημέρωση της αποθήκης σας & ειδοποίηση σε προϊόντα out of stock
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Online κατάσταση παραγγελίας
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Περιοχή Χρηστών
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Τρόποι πληρωμής : Αντικαταβολή, Τραπεζική Κατάθεση , Paypal
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Ενσωματωμένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Αυτόματη ενημέρωση για νέα μηνύματα & νέες παραγγελίες
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Αυτόματη ειδοποίηση για τα γενέθλια των πελατών σας
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Custom Εμφάνιση που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας & στο εταιρικό σας προφίλ
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Ενσωματωμένο σύστημα διαφημίσεων
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Εύκολη οργάνωση και ταξινόμηση των προϊόντων σας
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Διαχείριση όλων των κειμένων του καταστήματος
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Αυτόματο copyright στις φωτογραφίες των προϊόντων
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Αυτόματος υπολογισμός του κόστους αποστολής
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Ιστορικό Παραγγελιών, Αγορών, Πελατών
 • Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Πρόσθετα Plug-ins & Πλήρης παραμετροποίηση με βάση τις απαιτήσεις σας