Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τα μέσα που αναδεικνύουν την παρουσία των πελατών μας στο internet. Aντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα κάθε project, ανεξάρτητα από το μέγεθός του και είμαστε πάντα υπερήφανοι για το αποτέλεσμα.Πιστεύουμε ότι κάθε οντότητα στο web πρέπει να είναι μοναδική, να εκφράζει αισθητικά το περιεχόμενό της και να υπηρετεί τους στόχους της.Για εμάς, το web design αποτελεί την δημιουργική απεικόνιση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στο διαδίκτυο, το δικό σας εργαλείο δουλειάς, τη δική σας επένδυση και οφείλουμε να δημιουργήσουμε, να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε για εσάς αυτό που αξίζει στην επιχείρησή σας: μια σύγχρονη, δυναμική ιστοσελίδα, καθρέφτη της επιχείρησή σας.!

Βασικές μας αρχές.. επένδυση!

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την δική σας επένδυση στο διαδίκτυο. Αποστολή του είναι να αποτελέσει το ιδανικό εργαλείο δουλειάς το οποίο θα ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας και φυσικά θα αυξήσει την κερδοφορία της.Αντιμετωπίζουμε τη δουλειά μας με μεγάλο σεβασμό. Αγαπούμε την τεχνολογία και προσπαθούμε να είμαστε δημιουργικοί. Κάθε project διαφέρει, κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός. Γι΄αυτό τα design μας σχεδιάζονται αποκλειστικά από εμάς, είναι πρωτότυπα και αυθεντικά.
Θέλουμε να προσθέσουμε κι εμείς ένα λιθαράκι ώστε να γίνει το internet σε Κύπρο και Ελλάδα λίγο πιο καλαίσθητο και πιο λειτουργικό!

Τα σύγχρονα sites είναι απλά!

Σχεδιάζουμε όμορφα και καθαρά web sites με μεγάλη έμφαση στη λειτουργικότητα και την ευχρηστία, που αναδεικνύουν την εταιρική σας ταυτότητα με τον πιο ανάγλυφο τρόπο. Μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα είναι στις μέρες μας ζήτημα κύρους.Η εποχή που ένα site έμοιαζε με υπερπαραγωγή του σινεμά έχει περάσει προ πολλού! Η σύγχρονη σχεδιαστική τάση σε ό,τι αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή eshop δεν επιτρέπει υπερβολές. Αντιθέτως δίνει έμφαση στους ανοιχτούς χώρους, σε ένα clean cut design, δίνει χώρο στην απλότητα, την έμφαση στην πληροφορία, το περιεχόμενο και στην καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης του επισκέπτη.

Η ιστοσελίδα σας προσαρμοσμένη σε όλες τις συσκευές

Δημιουργούμε σύγχρονες ιστοσελίδες για όλες τις συσκευές. Με άλλα λόγια, για να το πούμε και στη «γλώσσα» μας, να είναι το site “responsive”, δηλαδή να προσαρμόζεται η διάταξη του και το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη ανάλογα με τις διαστάσεις και τις δυνατότητες της συσκευής του επισκέπτη. Η εποχή κατά την οποία τα πάντα θα γίνονται μέσα από κινητές συσκευές που συνδέονται στο internet έφτασε. Είναι κρίμα η ιστοσελίδα σας να μην είναι δυναμική και να μην διαβάζεται σωστά!

 Το δικό σας site..  με χαρακτήρα και ταυτότητα!

Σας προσφέρουμε καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη και «παιχνιδάκι» ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet. Προωθημένες σωστά στις μηχανές αναζήτησης, κυρίως στο google το οποίο κατέχει περίπου το 90% των αναζητήσεων, στα community sites όπως στο facebook καθώς και στα γνωστά directories.

Eάν η κατασκευή ιστοσελίδων περιλαμβάνει εταιρική και προϊοντική παρουσίαση της εταιρίας σας, τότε χρειάζεστε ιστοσελίδες με εντυπωσιακό σχεδιαστικό αλλά και εύχρηστο menu πλοήγησης.Εάν ο στόχος είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο τότε όλη η εμπειρία του χρήστη πρέπει να γίνεται με εύκολα και κατανοητά βήματα. Στην κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να σκεφτόμαστε σαν πελάτης, και να φροντίζουμε όλη την διαδικασία: από την στιγμή που θα αναζητήσει κάποιο προϊόν, την προσθήκη του προϊόντος στο καλάθι αγορών, τον υπολογισμό των εξόδων αποστολής, την πληρωμή με πολλαπλούς τρόπους, το check out.

Όλη η εμπειρία πρέπει να είναι εύκολη για όλους ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις πωλήσεις του eshop.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή ιστοσελίδων αποθαρρύνει τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγηση του και ίσως να μην επιστρέψει στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα με αποτέλεσμα την πτώση της επισκεψιμότητας και άρα των έμμεσων ή άμεσων πωλήσεων!

Γιατί nxdpro solutions;

Προσεγγίζουμε την κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή eshop με προσήλωση και αφοσίωση στη λεπτομέρεια και στο βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν φτιάχνουμε απλά sites, δίνουμε ουσιαστικές λύσεις. Ό,τι σχεδιάζουμε αφορά εσάς και για αυτό το site σας γίνεται υπόθεση «προσωπική».Πρωτότυπα και αυθεντικά web design για ιστοσελίδες που ξεχωρίζουν!!