Η nxdpro solutions σας δίνει την δυνατότητα να στέλνετε ενημερωτικό δελτίο ή newsletter με τον απαραίτητο επαγγελματισμό και στυλ.

Μείνετε σε επαφή με τους πελάτες και τους συναδέλφους σας, κρατώντας τους ενήμερους για νέες υπηρεσίες και προϊόντα.

Επιτυχής και εγγυημένος τρόπος για την αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας σας αλλά και για αύξηση των πωλήσεων σας!

Αναζήτηση νέου πελατολογίου

Το email marketing είναι πλέον μια πολύ δημοφιλής μέθοδος αλλά και διατήρησης της επαφής με το υπάρχον. Συνίσταται στη στοχευμένη και μεθοδευμένη αποστολή ενημερωτικών emails (newsletters). Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την αποστολή των newsletters σας, είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο είτε για μια ολόκληρη καμπάνια, και παρέχουμε τα εργαλεία εκείνα που εξασφαλίζουν τη σωστή παρακολούθηση μιας καμπάνιας με πλήρη στατιστική ανάλυση της έκβασης της.

Αποτελεσματικότητας του newsletter

Υπάρχουν ειδικά εργαλεία μέτρησης της αποτελεσματικότητας του newsletter, τα οποία είναι σε θέση να καταγράψουν το ποσοστό των newsletters που διαβάστηκαν, ή διαγράφηκαν αμέσως ή απλά κατέληξαν στα spam. Επιτρέψτε μας να διαβάσουμε σωστά αυτά τα στοιχεία και να προχωρήσουμε στην δημιουργία newsletter που ταιριάζει στην δραστηριότητά σας και στο μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε. Η ομάδα μας διαθέτει γνώση του μέσου και των τεχνικών που αποδίδουν, επαγγελματισμό στην προσέγγιση του καθώς και μεθοδικότητα και συνέπεια στη χρήση του.

Είμαστε δίπλα σας

Η ομάδα μας είναι σε θέση να σχεδιάσει για εσάς την καμπάνια Email marketing (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που ταιριάζει στην επιχείρησή σας από τον σχεδιασμό του εικαστικού template που συνάδει με την εταιρική σας ταυτότητα, να προσφέρει τη συμβολή αλλά και συμβουλή της σε ότι αφορά το υλικό περιεχομένου-συλλογή, σύνταξη, επιμέλεια- μέχρι και την αποστολή των emails.

Γιατί nxdpro solutions;

Σας δίνουμε συμβουλές, έξυπνες ιδέες και τις καλύτερες πρακτικές που κάνουν οι πετυχημένοι πελάτες μας για να έχετε πραγματικά αποτελέσματα.