Επένδυση και Εργαλείο δουλειάς

Η πιο σημαντική πηγή επισκεπτών για το site σας είναι οι μηχανές αναζήτησης και κυρίως το Google το οποίο κατέχει περίπου 90% μερίδιο στις αναζητήσεις. Το S.E.O. (Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία και οι τεχνικές μέσω των οποίων το site σας θα βγει “ψηλά” σε στοχευόμενες λέξεις μέσω των οργανικών (μη πληρωμένων) αποτελεσμάτων.

Γνωρίζοντας την κρισιμότητα και σημασία του S.E.O. η nxdpro solutions έχει δημιουργήσει εξειδικευμένο τμήμα. Οι έμπειροι σύμβουλοι θα αναλύσουν μαζί σας τις ανάγκες του site ώστε να ακολουθηθεί η καλύτερη δυνατή στρατηγική όσον αφορά τις λέξεις κλειδιά, τα κείμενα και το συνολικό πλάνο για τις μηχανές αναζήτησης

Τα σύγχρονα sites είναι απλά!

Η εποχή που ένα site έμοιαζε με υπερπαραγωγή του σινεμά έχει περάσει προ πολλού! Η σύγχρονη σχεδιαστική τάση σε ό,τι αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή eshop δεν επιτρέπει υπερβολές. Αντιθέτως δίνει έμφαση στους ανοιχτούς χώρους, σε ένα clean cut design, δίνει χώρο στην απλότητα, την έμφαση στην πληροφορία, το περιεχόμενο και στην καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης του επισκέπτη. Οι σχεδιαστικές υπερβολές ανήκουν πια στο παρελθόν και τα πάντα απεικονίζονται με απλές, ξεκάθαρες γραμμές. Αυτό συμβαίνει γιατί το internet ωριμάζει ως μέσο και εστιάζουμε στη σκοπιμότητα της απλότητας.

Επιτυχημένη online παρουσία!

Μια θέση στην 1η σελίδα στις μηχανές αναζήτησης πλέον είναι ο ευσεβής πόθος όσων έχουν αντιληφθεί αφενός πως λειτουργεί το διαδίκτυο και αφετέρου ότι η έξυπνη αξιοποίηση των θαυματουργών εργαλείων που αυτό μας παρέχει αποτελεί το κλειδί για μια επιτυχημένη online παρουσία.

Ο εντοπισμός της σελίδας με τον κάθε πιθανό τρόπο

Ορισμένοι από αυτούς που «στήνουν» ιστοσελίδες πιστεύουν ότι η σελίδα γίνεται ελκυστική με τις εικόνες. Αυτό ισχύει για τους επισκέπτες της σελίδας, όχι όμως και για τις μηχανές αναζήτησης, οι οποίες δεν είναι ικανές να εντοπίσουν εικόνες. Κι όμως, υπάρχουν μηχανές αναζήτησης εικόνων στο Διαδίκτυο. Πώς εντοπίζουν τις εικόνες; Η απάντηση είναι και πάλι λέξεις-κλειδιά για καθεμία από τις εικόνες που τοποθετούνται στον ιστοχώρο.

Γιατί nxdpro solutions;

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας απαιτεί την τροποποίηση κάποιων τμημάτων του ήδη υπάρχοντος site ή eshop. Θα πρέπει να προσαρμόσουμε την ιστοσελίδα μας με βάση τις απαιτήσεις του αλγορίθμου της Google για να μπορέσουμε να πείσουμε τις μηχανές αναζήτησης ότι η ιστοσελίδα μας είναι σχετική με την αναζήτηση του χρήστη και αρκετά σημαντική για να εμφανιστεί πρώτη στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή e-shop με την nxdpro solutions.

Δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες, τηρώντας τη δέσμευσή μας για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών!